jarig


Ik heb allemaal prachtige cadeaus gekregen, en dit kunstwerk wil ik jullie niet onthouden. Het is gemaakt door Yke Kaastra (grafisch ontwerper en beeldend kunstenaar). Zij maakt veel collages, waarbij ze vaak gebruik maakt van oude lijstjes. Uit het huis van oude vadertje had zij een doos vol fotolijstjes van me gekregen, sommige nog met de foto's erin (die ik wel ergens in een album had). Met behulp van een foto van mij (5 jaar oud) maakte zij dit voor me.

Dit bericht is geplaatst in Niet gecategoriseerd met de tags . Bookmark de permalink.

5 Reacties op jarig

 1. Hieperdepiep.....(ja..armen omhoog...).. Hoera! Gefeliciteerd.

 2. Van harte gefeliciteerd, Hella! Ik wens jou een heel mooi nieuw levensjaar toe in goede gezondheid. Maak er wat moois van, he!

 3. Sagita schreef:

  Met engeltje op schouder. Mooi!

 4. Hilde schreef:

  Dit is echt een origineel en zeer gepersonaliseerd geschenk! Eentje om te koesteren! 😉

 5. elly schreef:

  Wat zul je daar blij mee zijn geweest.Het is enig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *