1622 Simon & Garfunkel

I'm a rock (1966)

Lang zitten dubben: met welk nummer zou ik deze schrijfmarathon besluiten? Eindeloos de lijst op en neer gescrolld, nog andere liedjes overwogen, wat waren mijn favorieten, Janis Joplin, CSN&Y, Leonard Cohen, Bob Dylan (vooral het bandje van de bootleg LP met Masters of War erop), Randy Newman, Jim Croce, Joni Mitchell, Moody Blues, Aznavour, Bécaud, Roxy Music, Vaya con Dios, Sinead O'Connor, Enya … te veel te vaak.
Dus ik eindig met een liedje waarmee ik niet wil eindigen.
Of liever: zo is het nu. Ik ben een rots, ik ben een eiland.
Goed voornemen: volgend jaar die Bridge over Troubled Water bouwen.
Schrijven is alvast een goede manier. Het was fijn!

Ook een schrijftop2000-verhaal geschreven? Zet de link hieronder!
Sundayjacket
Veertje Vederlicht
An*

Dit bericht is geplaatst in schrijftop2000. Bookmark de permalink.

5 Reacties op 1622 Simon & Garfunkel

 1. Dominga Blazer schreef:

  Dag Rots,
  dank voor deze uitdaging. Het was een mooi idee en fijn om er aan mee te doen. Heel veel succes met bouwen!

 2. Dank je wel voor al jouw herinneringen - waarbij mijn herinneringsluikjes op verschillende momenten open barstten - maar vooral voor dit ontzettende leuke idee om december uit te schrijven aan de hand van de Top2000. Het heeft voor mij december een stuk vrolijker gemaakt.

 3. Novelle schreef:

  prettige jaarwisseling en een goed nieuwjaar wens ik je toe.

 4. altijdmooiweer schreef:

  Ik vond het een prachtig initiatief, dank je wel daarvoor!
  Een goed, creatief en inspirerend 2012 gewenst!

 5. Heldinne schreef:

  106 bijdragen in totaal, iedereen geweldig bedankt voor het meedoen en alle inspiratie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *