anti biotica

Potverdikke. Zit ik hier met een zielige kat (open wond na opensnijden staart-abces), voeg ik mijzelf bij het zzm-gilde. Was er al een beetje lid van natuurlijk, na de apexresectie en de antibioticakuren daarbij. En nu krijg ik potverdikke DOOR de antibiotica weer blaasontsteking terwijl ik dat zo succesvol en alternatief had weten uit te bannen.
Best moeilijk zo, om keuzes te maken in de medische wetenschap. Ga je niet dood aan een ontstoken wortelpunt, ga je weer dood aan de medicijnen daartegen. Misschien moet ik de raad van Vaagtaal maar opvolgen. In m'n kracht gaan staan en even decontextualiseren van de dagelijkse dingetjes. Functionele zuivel heeft mijn aandacht, en beleidshandreikingen uit het blogveld worden gewaardeerd.

Dit bericht is geplaatst in Niet gecategoriseerd met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *