zelf sokken breien (sv)

ik zit op de schoot van het nieuws
geschiedenis spoelt door me heen
of ómspoelt zij mij
sta ik in de branding
te doen wat ik kan wat ik wil wat ik moet
terwijl de geschiedenis
doet wat zij kan, wat zij wil, wat zij moet
met dit verschil:
ik kan zelf sokken breien
(wat historisch een leugen is)
Dit bericht is geplaatst in schrijfveren. Bookmark de permalink.

1 Reactie op zelf sokken breien (sv)

  1. adriaanhendriks schreef:

    Misschien wel zo rustgevend om in historische tijden zelf sokken te gaan breien. Gewoon het zachte getik van breinaalden terwijl de eindeloze stroom beelden en commentaren op CNN en Al Jazeera voorbijtrekt. Dat je later kunt zeggen: deze sokken heb ik nog gebreid vlak voordat...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *