Pjotr houdt van fluiten!

En echt, hij vond het prachtig! Als ik het filmpje afspeel, kijkt hij spinnend toe. Als ik zelf een deuntje fluit, komt hij ogenblikkelijk spinnend op schoot. Dat jullie me niet aangeven bij de caviapolitie, dus.

Dit bericht is geplaatst in Niet gecategoriseerd met de tags . Bookmark de permalink.

5 Reacties op Pjotr houdt van fluiten!

 1. Geweldige kat, die Pjotr! Ik heb het filmpje zojuist uitgeprobeerd op Mauro. Het fluiten deed hem niks, maar hij keek wel zo nu en dan met grote belangstelling naar de beelden van Pjotr. Zeker een beetje homo.

 2. Marja schreef:

  Wat een schatje.

 3. reflexxus schreef:

  gegriezeld van die kat, brrr.

  nailitub

 4. Heldinne schreef:

  ja, zo griezel ik ook van de man van sommige vriendinnen ... ;-))

 5. reflexxus schreef:

  haha, gelukkig hoeven we niks met wie/wat we niets willen. (best een zegen, toch?)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *