links of rechts?

Photobucket
Ze zeggen dat het iets zegt over welke hersenhelft je het meest gebruikt, of je dit meisje linksom of rechtsom ziet draaien. En allebei is helemaal uniek!

Dit bericht is geplaatst in tijdgeest met de tags . Bookmark de permalink.

7 Reacties op links of rechts?

 1. Interessant. Ik heb het idee dat ze zo nu en dan van richting verandert. Of komt dat door het biertje dat ik gisteren heb gedronken?

 2. Daar ben ik alweer. Het blijft me intrigeren: als ik begin met kijken draait ze steevast rechtsom en als ik even ergens anders naar kijk, gaat ze ineens de andere kant uit. Heb ik nu rare hersenen?

 3. Heldinne schreef:

  Hè gelukkig, dat heb ik dus ook! RSG-virus?

 4. Sagita schreef:

  Terwijl ik kijk zie ik de wissel van links naar rechts en andersom. Maar van jongs af aan heb ik opgemerkt dat ik - rechtshandig - veel dingen over links doe. Ik ga er dus vanuit dat ik een van die mensen ben die geen dominante hersenhelft heb.

 5. lia schreef:

  Ik geloof dat je gewoon niet voortdurend naar die draaiende beweging kunt kijken. Het maakt jezelf duizelig, net zoals dat gebeurt als je dit soort oefeningen, ook op twee benen staand, zelf uitvoert.
  Ik zie de figuur voortdurend rechtsom draaien, moet mijn aandacht af en toe laten zinken en zie ook af en toe korte stilstanden.

 6. remco schreef:

  Het programma fopt je. Ze draait afwisselend rechts of links.

 7. Charles schreef:

  Charles zei
  Als ik met haar zou dansen zou ik vanzelfsprekend met haar rechtsomdraaien, hoewel ik het vaak spannend vind om tegendraads linksom te draaien om na te gaan of ze mij dan nog kan volgen!
  22 april 2010 19:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *