Dictee


Gister zat ik in de jury van het Heerenveens Dictee, een prachtige tekst die iemand eigenlijk even naar Alex en Max zou moeten doorsturen: Het Friese Haagje als mogelijke locatie voor een koninklijk vakantiestulpje!
En voor mij was het meteen een goede oefening, ik had vandaag maar 21 fouten in het Groot Nederlands Aanelkaarschrijfdictee.

Dit bericht is geplaatst in autobio, schrijven met de tags . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Dictee

  1. Schrikkeltijd schreef:

    Tja, dastoch8minderdanhetgemiddeldeaantalfoutenwaarikpreciesaanvoldeed:-))
    Elk jaar denk ik: 'Dit jaar doe ik niet mee', en dan begint de eerste zin en spurt ik alsnog naar pen en papier...vond het dit keer een leuke tekst, niet zo doorspekt met van die vergezochte onbekende woorden.

  2. Friso schreef:

    Gefeliciteerd eenentwintigfoutendicteeschrijfster!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.