tell your story

De buren zijn hun huis aan 't opruimen (coronathuisblijfbezigheid nummer 1 denk ik), en dachten bij het opschonen van de boekenkast aan mij. (Mijn knutselkamertje ligt aan de galerij dus ze zien mij vaak bezig.) Ik kreeg een paar prachtige fotoboeken, waarvan een met 365 kunstwerken. Oh, en wat stonden er mooie afbeeldingen in voor het nieuwe boekje!
Het vorige boekje-in-opdracht (het staat op Google Drive, het is nummer HRB59) moest in blauw, paars en zand, dus ik was een hele middag zoet met gelli prints maken in die kleuren, genoeg voor minstens drie boekjes.
Ik besloot van deze weer zo'n twee-kanten-harmonicaboekje te maken, de ene kant donker, de andere licht.
Ik zocht de afbeeldingen op kleur bij de gelli prints, maar ook bij de woorden die ik inmiddels gevonden had.

tell your story

when you remain

in your own authentic
rhythm and peace

you can exist and thrive

as both a strong
and tender thing
simultaneously

like poetry
or plants

or breath, moving through the body

this is
where your power lives

Victoria Erickson

Dit bericht is geplaatst in gedichten, heldinne's reisboekjes met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *