heerlijk geknutseld

Een stapeltje paarsachtige gelli prints vroeg ook nog om verwerking. Ik had eigenlijk geen idee, maar toen kwam op de Dutch Collage Group de challenge Heal the World. Meteen schoot mij dat boek over nautische instrumenten te binnen, vol mooie ronde plaatjes van kompassen en ander wereldomvattend gereedschap. Tegelijk had ik ook weer eens zin in kliederen met verf op stof. Reepjes vitrage, zilver en paars en blauw, hopla. Teksten erbij in passende kleuren, nog wat edelsteentjes hier en daar … het is denk ik niet mijn mooiste boekje maar ik heb weer heerlijk geknutseld, onder het genot van de podcast The Librarian is In, waar bibliothecarissen van de New York Public Library gezellig over boeken kletsen.

Dit bericht is geplaatst in heldinne's reisboekjes met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *