sneeuw

art journallen 2016-05-25 12.15Art-journaling & Mixed Media is een zeer recente aanwinst, gescoord via Marktplaats. Een nuttig en inspirerend boekje met heel veel informatie over de verschillende materialen en technieken die je kunt gebruiken bij het artjournallen of mixedmediaën, mooi om jezelf als beginneling op gang te helpen.
Inmiddels heb ik ook Youtube en Pinterest ontdekt als een bron van tutorials: filmpjes waarin een bepaalde techniek wordt voorgedaan.
Ik laat me daar soms erg door meeslepen. Dat geeft op zich niet, maar het blijft heel belangrijk om – jeuk jeuk – dicht bij jezelf te blijven. Wat ik zie op mixed-media sites is dat mensen op workshops allemaal hetzelfde Tinameisje schilderen, of dezelfde wagenwieletjes (dat heet steampunk) in een hoek van hun canvas plakken. Technisch allemaal heel knap en mooi, maar wie ben jij, wat wil jij maken?
Dus ik sla alles op onder het kopje knutselideeën op Pinterest, hoop dat het in me neersneeuwt, en dat ik met al die inspiraties toch weer eigen visioenen ga verwerkelijken.

Dit bericht is geplaatst in autobiobibliografie, creatief met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *