Af!

kahlo 2016-02-23 09.35Ik geloof dat Frida Kahlo ook nog bij het rijtje kunstenaars mag waar we bij kunstgeschiedenis niets over hoorden. Nog zo'n tak van sport waar de diversificatie nog niet erg was doorgedrongen. Ik raakte pas echt in haar geïnteresseerd door The Lacuna van Barbara Kingsolver. En dan is zo'n plaatwerk natuurlijk snel gekocht. Al moet ik zeggen dat mijn handen voornamelijk jeuken om er de schaar in te zetten, om voort te borduren op dat wilde leven. Af, Hella, af!

Dit bericht is geplaatst in autobiobibliografie, kunst met de tags . Bookmark de permalink.

3 Reacties op Af!

  1. Joke schreef:

    Haha, het grote gevaar: Hella en haar schaar!

  2. Ferrara schreef:

    Oef wat een dilemma. Je schaar gebruiken voor nieuwe kunst van jezelf of het boek intact laten.
    Kun je in de ramsj of de kringloop geen ander exemplaar halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *