English verse

english verseDit zijn de onderste twee van dat stapeltje links. Die blauwe neem ik nog regelmatig ter hand. Alle Engelse gedichten die je in je leven tegenkomt, staan erin. Tyger tyger burning bright, To his coy mistress, Break break break, Break of day in the trenches ...
Maar in het andere boek heb ik nooit meer gekeken, besef ik nu ik het opensla. Het bevat gedichten, maar ook commentaar. Een beetje tussen bloemlezing en geschiedenisboek in. Ik heb het nooit gelezen en ik zal het ook nooit lezen.
Jullie mogen de wereld in, English Poets! Er zal vast weer een student Engels verliefd op jullie worden.

Dit bericht is geplaatst in autobiobibliografie met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *