leesbeestfeest

Emailing: 25485989.jpgJullie weten wel dat ik zo weinig mogelijk boeken koop. En dan ga ik naar het Boekenfestijn en dan wordt er toch een hebberig monster in mij wakker! Onvermoeibaar loop ik 3 uur lang met een gekrakte nek langs de eindeloze schragentafels vol boeken, het rolmandje achter mij aanslepend. Ik merk nauwelijks meer iets van mijn omgeving, mijn ogen scannen de boeken en halen er moeiteloos de schatten tussenuit: twéé onbekende Sue Millers, een onbekende Pat Barker, verschillende Alice Hoffmannen, een lekkere Kostova, Pier en Oceaan én de Verdovers ...
Ontwaken uit die droom aan het eind van de laatste tafel en merken dat je nodig moet piesen en nodig moet eten. Och, boeken kopen is toch onvergelijkelijk veel leuker dan kleren!

afbeelding BoekenfestijnCIMG7452

Dit bericht is geplaatst in lezen. Bookmark de permalink.

1 Reactie op leesbeestfeest

  1. Liesbeth schreef:

    Oh, jaloers!!!! Had de advertentie ook gezien maar durf het niet meer i.v.m. al dat lopen.
    Mooie stapel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *