Welk boek lees je op dit moment?

Ik lees verschillende boeken naast elkaar. Omdat ik bezig ben met Heldinne's Reis lees ik Untie the Strong Woman  (het nieuwe boek van Clarissa Pinkola Estés) en Descent tot the Goddess  van Sylvia Brinton Perrera.

Daarnaast lees ik nog af en toe een stukje in Het Numineuze, en in Psychologische typen van Jung. Nét uit heb ik The Marriage Plot, van Pulitzer Prize winnaar Jeffrey Eugenides, en ondanks al die meta-interessanterigheid over boeken die over trouwen gaan bestuderen als je Engels studeert, vond ik het een mager en niet geweldig geschreven boek.
En dus begon ik om half 12 nog eventjes in de nieuwste Nora Roberts. Twee minuten later had ik twee uur gelezen. Dat is vakmanschap.

Dit in antwoord op vraag 5 in de serie #50books.  
Dit bericht is geplaatst in lezen met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *