zorgvuldig

Ik ken mevrouw Birgit Jansen van de KRO verder niet, maar wat ik zojuist bij NCRVlunch hoorde, was een hysterische dame die niet wilde dat haar Zorgvuldig Gemaakte Programma over de Lieiefde misbruikt werd bij DWDD. Ze wilde de deelnemers aan dit Zeer Zorgvuldig Gemaakte Programma over de Lieiefde beschermen tegen die mensen die daar zo lelijk over durfden te doen.
Het ging dus over Boer Zoekt Vrouw, en de behandeling daarvan in De Wereld Draait Door, door oa Sanne Wallis de Vries.
Dat mocht niet en dat kon niet, want zij maakten een zeer zorgvuldig … Ja. Me reet. Zeer zorgvuldig zo in elkaar geknutseld dat er voor iedere onderbuikemotie wat te halen valt. Haat en walging niet uitgezonderd. Hoe meer onderbuikemoties getriggerd worden, hoe groter de kijkcijfers. Het gaf ook helemaal niet dat mensen er bij de koffiemachine zo over spraken, gaf ze eerlijk toe.
Maar haar zorgvuldige exploitatie van een stel onnozelaars die nog in de kleuteronschuld van Yvonnetje geloven, dat mocht natuurlijk niet aan den volke getoond.
Beste mevrouw Jansen, lees nog even mijn stukje van drie jaar geleden, toen ik al kotste van uw zorgvuldig geregisseerde kijkcijferkanon.

(even later) Het gesprek met Birgit Jansen is hier terug te luisteren.

Dit bericht is geplaatst in tijdgeest met de tags , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op zorgvuldig

  1. Ferrara schreef:

    Ik kijk nooit naar dat uitgemolken programma.
    Geniet wel van de uitleg van Sanne en gisteren samen met Gremdaat was het helemaal leuk.
    Zat er wel in dat Yvon niet meer aanschuift. Hoe erg is dat? Niet toch?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *