boekschrijf

Ik ben begonnen! Altijd een beetje jinxy om dat op te schrijven, want hoevaak bén ik al niet begonnen en weer gestopt met dit boek, nieuwsbrieflezers weten er alles van.
Maar nu doe ik het met het boekschrijfboek en moet ik mijn eigen beloftes waarmaken. Ik weet zeker dat het kan, daar niet van, maar doen, daar komt het op aan.
Ik heb de portretten van mijn personages nog wat bewerkt zodat ik ze er als een illustratie bij kan zetten.
En dan stappen ze als het ware om de beurt voor de camera, pakken de microfoon, en doen hun zegje over de schrijfveer van die dag.
Ik schrijf voorlopig met potlood, om de Censor ervan te overtuigen dat er werkelijk niets aan de hand is. Als ik een flinke voorraad interviews afheb, plaats ik ze misschien wel op m'n blog. Als een ouderwets feuilleton 2.0. Nu alarmeert dat de Neanderthaler nog te veel. 's Morgens in bed even schrijven kan geen kwaad, maar de boze wereld in? No way.
Later dus!

(rechts klikken en in nieuw venster openen om te vergroten)

Dit bericht is geplaatst in schrijven met de tags . Bookmark de permalink.

3 Reacties op boekschrijf

  1. adriaanhendriks schreef:

    Ik voorzie een tweede, gewijzigde en uitgebreide druk van het Boekschrijfboek: Nu met uitgewerkte voorbeelden.

  2. Sagita schreef:

    Wat een hoop karakters! Moeten die allemaal een rol spelen in het nieuwe boek. Lijkt mij knap ingewikkeld. En ze reageren allemaal op dezelfde schrijfveer?

  3. Heldinne schreef:

    Nee, er zijn uiteindelijk 5 hoofdpersonen. En in de loop van de tijd zullen ze ook niet meer allemaal alle schrijfveren doen, denk ik. Ik ga maar mee met de flow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *