collagesDit bericht is geplaatst in Niet gecategoriseerd met de tags , . Bookmark de permalink.

4 Reacties op collages

 1. Ferrara schreef:

  Mooi zeg.
  Eerlijk gezegd zoek ik al heel lang niet meer. Ik zit hier zo innig tevreden met lief aan de andere kant van de tafel, achter zijn laptop. Voor een ander misschien saai, maar wij zien dat toch anders. Genoeg beleefd zullen we maar zeggen...
  Top 2000 draait en echt ik beleef hem dit jaar nog intenser.

 2. elly schreef:

  Wat een prachtige collages. Knap werk. Ik zou wel willen weten hoe je die maakt. 🙂

 3. Heldinne schreef:

  Knippen en plakken! 😉

 4. reflexxus schreef:

  O, Heldinne, ben je weer zo ontroerend aan het knippen en plakken geweest( op zolder dus boven t geweld van alle dag...de middelste is echt meer dan er staat ( al kan ik de tekst niet lezen)is zelfs meer dan je ziet!!( hij is goed, bedoel ik)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *