bewogen

Herinner je je nog dat ik vroeger op Hilversum 4 ballette? Als het buiten donker was, zag ik mijzelf uiterst sierlijk weerspiegeld in het vensterglas. Ik heb ook nog wel magisch gedaan op Let it Be, op school. Ik heb zelfs nog een charlestondansje gepleegd tijdens een uitvoering van De Jantjes (het expatleven kent vreemde uitwassen).
Maar nu hadden wij vanmorgen van het koor een Workshop Presentatie, en moesten we onder het zingen ook Bewegen. Nou, dat kan ik dus niet. Was te verwachten hoor, zodra ik in mijn eerste pianoboek toe was aan een oefening waarbij je met 2 handen iets verschillends moest doen, was het uit met de pret. Multitasken, prima, maar alleen als alle dingen op de automatische piloot kunnen.
Ik ben ook verleerd om met Schwung ergens plaats in te nemen. Zet mij voor een lessenaar, krijg je een prima lezing. Maar zo een beetje spontaan en leuk Bewegen? Ik werd er niet gelukkig van. Ja, of ik was misschien al niet gelukkig. We zullen er maar niet te diep op ingaan, dat is soms beter.
Achter de computer ben ik op mijn best.

Dit bericht is geplaatst in Niet gecategoriseerd met de tags . Bookmark de permalink.

7 Reacties op bewogen

 1. reflexxus schreef:

  Nou dat treffen we dan mooi! ( in reactie op jouw laatste regel)

 2. Hanneke schreef:

  Dat met pianospelen had ik ook! Woedend werd ik daar van. Er bleek een violiste in me te zitten. Veel moeilijker en daardoor voor mij makkelijker. Tweede viool dan, hè? Dat weer wel.

 3. Heldinne schreef:

  Haha, ja ik ben verdienstelijk altblokfluitert geworden/geweest.

 4. adriaanhendriks schreef:

  Ik begrijp het. Alleen het plaatje begrijp ik niet. Help me op weg.

 5. Heldinne schreef:

  het plaatje was alleen om te laten zien Hoe Goed ik achter de computer ben #zelfgeknutseld

 6. Adriaan Hendriks schreef:

  Dat is heel knap van je!

 7. Sagita schreef:

  Ik kan ook geen twee - verschillende - taken samen uitvoeren. Visite b.v. krijgt of een drankje of een praatje, want samen gaat niet. Eens met Adriaan dat dat computerbreiwerkje knap gemaakt is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *