tante Yt

ja, en Doutzen natuurlijk, en Douwe Egberts Koffie


afbeelding afkomstig van twitpic gepost door Ferry Doedens


Doutzen Kroes (26) is het nieuwe gezicht van Douwe Egberts. Het koffiemerk vroeg het topmodel de hoofdrol te spelen in een hun nieuwe commercial. Het spotje is een onderdeel van de dit voorjaar geïntroduceerde campagne met de slagzin: 'Goede ideeën beginnen met goede koffie.'
Het verhaal van de commercial speelt zich af in 2003 in Friesland, de plek waar Doutzen is opgegroeid. Op de fiets in de regen komt Doutzen aan bij haar oma om foto’s van haar zeilvakantie te laten zien. Terwijl oma al kijkend naar de foto’s van haar koffie drinkt, krijgt ze een goed idee: het begin van Doutzen’s carrière is geboren.
"Zoals jullie wel weten ben ik net als Douwe Egberts trots op mijn Friese roots. Daarom kon ik me ook meteen vinden in het script. Friesland heeft een speciaal plekje in mijn hart, omdat ik er ben opgegroeid en mijn familie er nog steeds woont," aldus Doutzen over haar nieuwe klus. Het spotje is vanaf 24 december op televisie te zien.

afbeelding en tekst afkomstig van starlounge

Dit bericht is geplaatst in Niet gecategoriseerd met de tags , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op tante Yt

  1. Ha leuk, Fryslân boppe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *