van de schoonheid en de troost

Ik had veel plezier beleefd aan het opmaken van restjes gelli prints, maar nu moesten ze nog een boekje worden. Ik weet niet waarom ik opeens moest denken aan Van de schoonheid en de troost. Ik googelde de zinsnede en bij het eerste resultaat stond: 'Vertel me wat dit leven de moeite waard maakt.' Deze twee zinnen heb ik door Google Translate gehaald om ze in verschillende soorten schrift weer te geven, en bij die uitheemse lettertekens heb ik dan weer plaatjes gezocht. De boekjes maken voor mij op dit punt in mijn bestaan het leven de moeite waard. Al dan niet vergezeld van een mooie podcast, zoals dit fantastische gesprek van Ischa Meijer met Andreas Burnier.

Dit bericht is geplaatst in heldinne's reisboekjes met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.