Brandsporen is uit!

Het is zover: mijn roman Brandsporen is verschenen bij uitgeverij Elikser in Leeuwarden. Bestel het nu, lees het, en laat me weten wat je ervan vond!
Dit bericht is geplaatst in recensies met de tags . Bookmark de permalink.

9 Reacties op Brandsporen is uit!

 1. Friso schreef:

  Ga ik doen Hella, ik ben reusachtig benieuwd.
  Volg ook mijn gedoe met de uitgevers via http://gerwinvanderwerf.blogspot.com/

 2. Yvonne schreef:

  Hella, ik heb je boek zojuist besteld!

 3. Lili de Ridder schreef:

  Ga ik ook meteen doen!

 4. Adriana schreef:

  Hella ! Heel spannend. Ik heb het besteld en ben reuze benieuwd!
  Sagita
  P.S. Wel een heel gedoe met al die nieuwe blogs, maar wel mooi en inspirerend!

 5. Heldinne schreef:

  Dank! Heb jij ook al een blog, Sagita?

 6. Adriana schreef:

  Ik heb nog wat koudwatervrees. Ik wil wel maar ploeter met hoe alles werkt. Bijvoorbeeld: ik wil mijn schrijfnaam Sagita gebruiken (heb daarvan ook een emailadres) maar op de een of andere manier word ik door google gewongen en verschijnt mijn burgernaam?
  Sagita

 7. Heldinne schreef:

  Als je in je profiel kijkt, staat dan het vakje "echte naam weergeven" aangevinkt?

 8. Ton schreef:

  Wat een roman! Een zoektocht naar de diepste fundamenten van familie- en liefdesrelaties en ook van de kerk in Wrochtum. Prachtig is de opbouw van de emotionele spanning die in het slot een meeslepende ontlading kent. Na het lezen wil je naar Friesland, naar Verdi luisteren, Marsman lezen....en meer romans van Hella Kuipers!

  Ton Kropff

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *