COLLAGES

Je kunt mijn collages kopen via Werk aan de Muur. Je kunt hier alle werken tot in detail bekijken.
De afbeeldingen op Werk aan de Muur zijn geoptimaliseerd om ze heel groot te kunnen uitvergroten. Oneffenheden als lijmresten of te onnauwkeurig knipwerk zijn weggewerkt.
Je kunt kiezen uit een fotoprint op posterformaat, of een afdruk op diverse materialen, zoals canvas, aluminium, acrylglas en hout, in diverse formaten. Het resultaat is strak en professioneel, en je kunt het formaat aanpassen aan de ruimte waar je het werk wilt ophangen. Prijzen variëren, afhankelijk van materiaal en formaat, van €15,00 tot €797,00 of meer.

Maar misschien denk je: ik wil het échte werk. Ik wil het knippen zien, de structuur van de verf, misschien zelfs een restje lijm hier en daar. (Voor procesfoto's kun je op Pinterest terecht.)
Dat kan!
Ik bied de originelen hier te koop aan.

Ik ben bezig met het maken van een catalogus. Tot die tijd kun je de werken bekijken op Werk aan de Muur of op Pinterest. Heb je belangstelling voor een bepaald werk, mail me dan. Dan stuur ik je een foto en geef de afmetingen door. Op de foto kun je precies bekijken hoe het werk eruit ziet. Het karton wil door de lijm soms opbollen, maar daar heb je na het inlijsten geen last meer van. Ik kan je ook laten zien hoe een werk er ingelijst uitziet. Ik lijst ze niet voor je in, want dat zou het versturen ontzettend duur en ingewikkeld maken, bovendien moet je de lijst zelf kiezen bij je interieur. Dan besluit je of je het wil kopen.

Ik hanteer drie prijzen:
• A3 en groter - €75,00
• A4 en vierkant (ca. 30x30) - €50,00
• A5 en kleiner - €25,00

Verzendkosten:
• Verzendkosten - €6,95
• Bij bestelling van 2 of meer collages – gratis

Veel van mijn collages lenen zich ook goed voor een twee- of drieluik. Zo heb ik onlangs deze drie verkocht!

Hier kun je lezen hoe ik te werk ga.

Bestellen?
Stuur een mail naar info@heldenreis.nl waarin je je naam en adres vermeldt, en welke collage(s) je bestelt. Maak het bedrag over op girorekening NL90 INGB 0003 8794 67 tnv H. Kuipers, Groningen onder vermelding van nummer en titel van de collage(s).
Ontbrekende nummers zijn collages die ik weggegeven heb, verjaarskaarten, en enkele die ik zelf wil houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *